ANTIPASTI FREDDI (Koude voorgerechten) |
|
Insalata fantasia
Gemengde sla |
6,80 |
Insalata al tonno
Verse salade met tonijn en uien |
8,80 |
Insalata di pomodoro
Verse salade met tomaat, ui en olijven |
7,30 |
Insalata Caprese
Verse tomaat, mozzarella en basillicum |
8,80 |
Insalata di mare
Zeebanket salade |
11,80 |
Carciofini primavera
Artisjokken met kappertjes en ansjovis |
9,30 |
Cocktail di gamberetti
Garnalencocktail |
10,80 |
Carpaccio di filetto
Dun gesneden ossehaas met parmezaanse kaas |
13,30 |
Carpaccio di salmone
Gerookte zalm met fijne dressing |
14,80 |
Prosciutto e melone
Meloen met parmaham |
13,80 |
Antipasto La Perla
Koude vleesschotel |
14,30 |
ANITPASTI CALDI (Warme voorgerechten) |
|
Funghi trifolati
Gebakken champignons met verse knoflook |
10,10 |
Funghi alla Romana
Gebakken Champignons met ham en ui in roomsaus |
11,10 |
Lumache La Perla
6 Wijngaardslakken met kruidenboter |
11,10 |
Conchigle S. Giacomo
St. Jacobsschelpen in speciale roomsaus |
15,30 |
Ranocchi alla griglia
Gegrilde kikkerbillen |
13,30 |
Ranocchi in salsa
Kikkerbillen in knoflook- en whiskyroomsaus |
14,30 |
Rannochi al forno
Pittige kikkerbillen uit de oven in tomatenroomsaus |
14,30 |